8. 11. 2019

Dům a jeho celková rekonstrukce oprava

Od devene

Dnes každý sní o krásném domě, který splňuje přesně vaše požadavky. Takže když koupíte nebo třeba zdědíte nějaký ten dům či chatu tak je dobrá celková rekonstrukce. Pojďme se na to mrknout. Jako první je potřeba zkouknout celý objekt v jakém je stavu a následně začít s opravami 
Zkontrolujte si odpad, kanalizaci, jak je na tom poté koukněte na elektřinu, ale do její opravy, pokud nejste elektrikáři se moc nepouštějte. 🙂 bylo by také dobré si zkontrolovat střechu, jak za svoji dobu existence vypadá, a to by byla základní údržba.
rodiný dům
Dále by, jste se měly zaměřit na jádro domu či rovnou zateplení, okna třeba předělat také záleží na jejich stavu. Nahodit nove zdi s tím souvisí nová fasáda domu, když bude tato základní rekonstrukce hotová je potřeba se posunout na další úroveň a tím jsou třeba podlahy a jedna z nejčastější lidé používají kupříkladu plovoucí podlahu nebo parkety či kobercovou krytinu v koupelně, toaletě nebo kuchyni je dobré si vybrat nějaké krásné dlaždice nejlépe ty velkoformátové které dodají místnosti světlost a bude to vypadat velice elegantně. Chvíli bych ještě zůstal u té koupelny, u které je důležité také to, jaké si vyberete vybavení zaleží, jestli máte prostornou koupelnu tak pokud chcete komfort tak je určitě nejlepší řešení umístit si tam nějakou vanu. 
Když zařizujete kuchyň tak zaleží hlavně na vašem vkusu někdo má rád velkou prostornou, jiný zase má raději kuchyň tvarovanou do písmene L nebo U s ostrůvkem. 
starý dům
Jestli že se dostanete až do obývacího pokoje tak tam se ve fantazii meze nekladou tam by to chtělo nějakou krásnou sedací soupravu s menším konferenčním stolkem, moderní obývací stěnou uprostřed stěny full HD televizi k rodinné pohodě dále by to chtělo balkonová okno a udělat si terásku na které si po ránu vypijeme třeba kávu dáme si snídáni nebo jen tak v létě se vyhřívat a na konec nám zbývá ložnice. Krásná manželská postel s nočními stolky na nich nějaká ta lampička a jedna rada na konec všude si vymalujte nějakými krásnýma, klidnýma barvami.